Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
9 entries.
Sven Logist schreef op 7 juli 2019:
Ik had een afspraak in Ekeren om te laseren, sinds die dag niet meer gerookt en ik voel mij fantastisch. De Zin is echt weg en de gewoonte onderdruk ik met King pepermunt en het werkt. Ik had zeker van twijfels maar tot nu toe loopt het perfect.
Dirk van Echelpoel schreef op 14 april 2019:
Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele rookstop team nogmaals bedankt om mij van die vervelende gewoonte af te helpen, ik ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar dus en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd naar jullie adres het goede resultaat. Nogmaals bedankt en succes, een niet roker.
Katia en Luc Slootmans schreef op 2 januari 2019:
We gebruiken zelfs geen nicotinekauwgom of pleisters meer, ik denk er ook nooit meer aan. Als ik tussen rokende vrienden of collega’s sta vind ik dat het gewoon stinkt. Ik ben zeker geen anti-roker geworden, ik respecteer hun keuze, maar mij zegt het gewoon niets meer. Het valt me op hoeveel tijd ik win, ik ben veel actiever nu ik geen pauze meer hoef te nemen om te roken. Mijn werk gaat veel sneller vooruit en bovendien heb ik meer energie. Het is een groot voordeel dat je bijna nergens meer kan roken.
Marc Snebbout schreef op 28 december 2018:
Beste, op 21 november j.l. kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik – toch bij een maand later – nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me heengaan en een paar seconden later verdwijnt die ‘ drang ‘ vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.
Hendrik Thys schreef op 22 juli 2018:
Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de rookstop-behandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de 1e keer in 40 jaar! Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dan mij continue stoort en mij tot roken wil verleiden. Samengevat vind ik het ongelofelijk dat dit resultaat met slechts één behandeling kon bekomen worden en ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van de sigaret. Ook bedankt voor de goede info en tips die je me gegeven hebt .
Jan Eyckmans schreef op 11 mei 2018:
Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedankt voor de mooie complimentjes die ze maakte tegen mij, het heeft me extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven , ben echt blij dat ik deze therapie heb laten doen. Groetjes Jan
Heer Baetens schreef op 8 februari 2018:
Bedankt dames en heren , het is nu al 6 jaar geleden dat ik dank zij jullie mijn laatste sigaret gerookt hebt, nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik er naar terug!
Sofie van Gestel schreef op 26 mei 2017:
Goedemiddag, mijn vriendin en ik zijn 7 maanden geleden gestopt met roken. Wij hebben vorig jaar een laserbehandeling laten doen bij jullie en hebben sindsdien geen enkele sigaret meer gerookt! We hebben er beiden ook weinig moeite mee gehad …. Dus missie geslaagd, waarvoor dank !!!
Karin van Mechelen schreef op 17 september 2016:
Ik zou jullie willen bedankten, ik heb al vele dingen gewonnen, maar het beste cadeau was wel het stoppen met roken. Na al die jaren ben ik nu voor de eerste maal in mijn leven gestopt met roken. Soms is er nog wel eens een moeilijk moment naar het lukt, al moet je er wel voor gaan. Daarom wil ik jullie bedankten, alleen had ik de stap nooit gezet !!!