Paul von Hebel, zaakvoerder van Rookstop, zegt altijd ‘Meer pret zonder sigaret!’.

Doordat vele rookstoppers de nare bijwerkingen van o.a. Champix – Zyban - Nicorette niet konden verdragen en de psychologische sessies van tabakologen beu waren, is de wetenschappelijke laser methode uit Canada ook in België een ware rage geworden. Mede door de oprichting van zijn label ‘via laser’ en zijn inspanningen wordt de behandeling sinds 1 januari door bijna alle mutualiteiten vergoedt!

Goed wetenschappelijk onderzoek en gedegen dubbelblinde onderzoeken heeft er vooral de laatste tijd toe bijgedragen dat Rookstop een begrip geworden is van efficiëntie, kwaliteit en deskundigheid.

Sinds de oprichting in 1989 met zijn eerste praktijk in Ekeren, zijn door mond tot mondreklame nog 6 centra geopend, onlangs nog in Mechelen en St Niklaas.

Paul von Hebel : “Voorkomen is beter dan niet meer kunnen genezen. Van de bijna 6 miljoen rokers in België zal door het roken een kwart zijn pensioen niet halen. Roken is besmettelijk want zien roken doet roken. Vrijwel niemand ziet de langetermijngevolgen over 20 jaar. Het is een sluipmoordenaar, net als asbest”.

Vele bekende Vlamingen zijn met behulp van Rookstop met roken gestopt en ook op TV is zijn unieke lasermethode al vele malen vertoond (zie fragmenten onderaan)

Ook getest op mensen VRT

Interview Sergio TVL

VTM nieuws

VTM nieuws